De ce sa mananci din bol de cocos?

De ce sa mananci din bol de cocos?
iulie 2, 2020 Sabina
De ce sa mananci din bol de cocos?

Astazi, ne-am propus sa dedicam un articol intreg unui obiect mic pe care noi il iubim, si pe care il folosim zi de zi: bolul din cocos!

Sunt o multime de motive pentru care sa ai propriul tau bol de cocos, insa astazi, ne vom rezuma la doar 4 motive.

1. Creatiile voastre culinare vor fi #instagramabile (lucru dovedit!).

Daca nu ne crezi pe cuvant, te invitam pe pagina noastra de @Instagram sau @Facebook sa te convingi.
Bolurile de cocos pot fi utilizate pentru smoothie-uri, inghetata, supe, salata, curry, fulgi de ovaz, legume, fructe, chipsuri iar lista poate continua. Cu vibratiile lor tropicale, vei primi o multime de complimente din partea prietenilor. Unde mai pui ca fiecare gustare din bolul de cocos este ca o calatorie in Paradis?!

2. Folosind bolurile de cocos, faci un gest minunat pentru Planeta

Descopera bolul de cocos aici: Bol din cocos eco friendly lucrat manual

Bolul de cocos este un instrument minunat pentru un stil de viata eco-durabil. Fiind fabricat in totalitate din nuca de cocos, este 100% natural, biodegradabil, iar productia lui nu produce deseuri … dimpotriva! Sunt folosite cojile aruncate de la producatorii de produse pe baza de cocos (ulei de cocos, lapte de cocos, apa de cocos, faina de cocos).
In fiecare an, milioane de coji de nuca de cocos sunt aruncate sau arse. Pe langa faptul ca sunt deseuri de resurse naturale, arderea lor este responsabila pentru eliberarea unei cantitati semnificative de C02 in atmosfera. In echipa VivaCoco credem foarte multe in impactul actiunilor individuale asupra mediului! 1 + 1 + 1 + 1 + … + = o multime. Asfel, ponderea produselor naturale creste.

3. Bolurile din cocos sunt rezistente

Ei bine .. da! Nuca de cocos este un material rezistent. Inainte sa ajunga la voi, bolurile din cocos au fost lustruite cu ulei de cocos.
Va recomandam ca pentru o mai indelungata perioada de utilizare, sa spalati manual bolul de cocos, iar la o anumita perioada (dupa 10 – 15 utilizari) sa il lustruiti cu putin ulei de cocos (sau orice alt ulei vegetal) pentru a-i pastra stralucirea.
Bolurile sunt rezistente la caldura (de preferat, ar fi sa le aclimatizati sub un jet de apa fierbinte).

4. Bolul de cocos ofera energie pozitiva sau #mindfulness cum au mai zis unii membrii din echipa noastra

Nu stim sa va zicem exact de ce se intampla asa, dar de fiecare data cand mancam din bolul nostru de cocos suntem invaluiti de o stare de bine. Sa fie oare o legatura mai stransa cu natura?
Bolul de cocos te ajuta sa iti duci creativitatea la un alt nivel. Ca si fiinte umane, nu mancam doar cu mainile sau cu stomacul, ochii joaca si ei un rol extrem de important in procesul de satietate si satisfactie.
Stim ca totul este doar la nivel psihologic, insa smoothie-urile si salatele sunt mereu mai delicioase cand le mancam din bolul de cocos.

Asteptam cu nerabdare sa incerci si tu si sa ne impartasesti parerea ta.

Iti poti achizitiona propriul bol de cocos de aici: Bol din cocos eco friendly lucrat manual

 

0 Comments

Leave a reply