Elite Club Retreat

Elite Club Retreat
ianuarie 31, 2019 Sabina

ELITE Club Retreat  îți aduce echilibrul dintre viața personală și cea profesională

ELITE Business Women – compania femeilor de afaceri de succes din România, împreună cu YOUness Clinic & Events, au adus în țara noastră un concept NOU de eveniment ce integrează networking-ul cu relaxare și wellness.

Astăzi există în România peste 400.000 de femei de afaceri care depun efort în fiecare zi pentru a găsi un echilibru între viața profesională și viața personală. Majoritatea din ele sunt mame, soții și tocmai de aceea, nevoia unui stil de viață sănătos și a unui echilibru trup-minte este cu atât mai mare!

Vă doriți și voi să atrageți succesul în viața voastră pe toate planurile? Sunteți așteptate alături de partenerul de viață, prieteni sau persoane apropiate care trebuie să conștientizeze alături de voi importanța unui stil de viață sănătos. Pentru că punem accent și pe planul profesional, v-am pregătit sesiuni de networking antreprenorial și know how-ul de care afacerea ta actuală sau viitoare poate avea nevoie.

Timp de 3 zile (8-10 februarie), participanții vor experimenta o transformare TOTALĂ la nivel fizic, psihic și spiritual, menită să vă ofere șansa de a vă bucura și mai mult de viață!

Fiecare zi de eveniment vine cu un nou panel de speakeri de excepție ce împărtășesc informații de valoare despre adoptarea unui stil de viață sănătos pentru tine și familia ta:

  • VINERI: Beginning of the journey. Health & Fitness.

  • SÂMBĂTĂ – Transform your inner self. Lifestyle & Productivity | Mind & Spirit

  • DUMINICĂ – Embrace your new life

    • Specialiștii YOUness te vor ghida spre noul stil de viață – tur Magic Forest YOUness.

Cazarea în condiții premium, acces la saună umedă și uscată, 3 mese vegane pe zi și apă alcalină, ceaiuri speciale și masaje de relaxare sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în cadrul evenimentului.

Prima ediție a evenimentului vine cu un fee special de 65 EUR/ persoană/noapte și include cazarea, participarea la workshop-uri, 3 mese vegane pe zi și apă alcalină, împreună cu o sesiune de fitness.

Se oferă 55 EUR/persoană/noapte pentru grupuri mai mari de 5 persoane sau pentru membri ELITE Business Women.

Pentru cei ce optează doar pentru participarea la workshop-urile menționate mai sus, fee-ul este de 80 EUR/persoană pentru două din trei zile de workshop-uri, la alegere: Vineri și Sâmbătă SAU Sâmbătă și Duminică. În plus, aveți acces la 1 sesiune de fitness, mese vegane, cafea, apa alcalină, ceaiuri.

 

Pentru înscrieri, completați acest formular (click).

Mai multe detalii AICI.

Telefon: 0726 078 801

E-mail: mihaela.lemnaru@elitewomen.org / iulia.georgescu@elitewomen.org

0 Comments

Leave a reply