Exclusive Clinik- o poveste despre sănătate și frumusețe

Exclusive Clinik- o poveste despre sănătate și frumusețe
februarie 6, 2019 Sabina

Știm că stresul cotidian ne afectează de cele mai multe ori starea de spirit și uităm să acordăm câteva minute sufletului nostru… să ne încărcăm pentru a putea reîncepe activitatea cu mai multă energie pozitivă.

Astăzi vrem să vă împărtășim o experiență frumoasă prin care,timp de o oră, am reușit să ne detașăm și să pășim într-o stare de zen chiar în centrul Bucureștiului, unde zumzetul mașinilor acaparează involuntar orice strop de liniște.

În cadrul unei conferințe organizate de către Elite Bussiness Woman am avut ocazia să o cunoaștem pe Gabriela Niță, cea care a pus bazele unei povești despre sănătate și frumusețe intitulate Exclusive Clinik. Povestindu-i despre uleiul nostru de cocos, ce are la bază grija pentru sănătate, Gabriela a lansat o invitație întregii echipe VivaCoco de a descoperi salonul ei.

 

De cum am pășit pragul Exclusive Clinik, ne-a întâmpinat o stare de liniște, în care culorile și aranjamentele florale te poartă pe un tărâm magic, iar muzica de pe fundal te liniștește și te face să uiți de orice se întâmplă în jurul tău.

Fiecare cameră a salonului este amenajată cu o atenție deosebită la detalii, într-o cromatică feminină ce îmbină eleganța cu simplitatea. Pentru câteva momente aproape că și uitasem de ce am ajuns acolo! Personalul extrem de amabil are grijă să te relaxezi chiar din momentul în care le pășești pragul.

Noi ne-am răsfățat cu un tratament facial, iar rezultatele sunt incredibile! Pe lângă starea de relaxare, am observat imediat după finalizarea tratamentului un ten mai curat, fără impurități, relaxat, iar despre zâmbetul larg nici nu mai are sens să pomenim, pentru că este de la sine înțeles!

Ne-am bucurat că am acceptat invitația Gabrielei și trebuie să recunoaștem că principiile ce stau la baza poveștii ei ne-au inspirat: respectul și iubirea de sine! Orice femeie merită să fie respectată și să se respecte pe sine!

La Exclusive-Clinik veți avea ocazia să vă bucurați de o multitudine de tratamente faciale, iar ca element de noutate vă veți putea bucura de servicii de estetică facială și corporală oferite de către Dr. Dermatolog Raluca Harnagea.

Tratamentele de estetică facială au la bază o evalurare riguroasă și se adresează atât persoanelor cu probleme ale tenului, cât și celor care își doresc o îmbunătățire generală a aspetului pielii și atenuarea ridurilor.

Tehnicile de înfrumusețare și estetică anti-aging vă vor ajuta să vă bucurați de apectul visat și, în același timp, să beneficiați de momente de relaxare într-un ambiant plăcut și primitor.

 

În cazul în care v-am transmis măcar o picătură din starea noastră de bine pe care am dobândit-o în urma acestei experiențe, vă invităm să descoperiți și voi serviciile Exclusive-Clinik!

Echipa VivaCoco

                                  

Date de contact Exclusive-Clinik:

Adresa: Str. Sirenelor nr. 63, et. 1, ap. 2, interfon 2, sector 5, Bucuresti, zona Marriot

Website: http://exclusive-spa.ro/

E-mail: office@exclusive-spa.ro

Telefon: 0722393941

 

 

0 Comments

Leave a reply