Motive să fii BeTonic

Motive să fii BeTonic
februarie 11, 2019 Sabina

Situat în centrul orașului Iași, BeTonic Studio îți oferă liniștea și relaxarea de care ai nevoie după o zi grea de muncă! Sau de ce nu, porția de energie de dimineață pentru a duce cu succes la îndeplinire sarcinile de peste zi!

Ei bine, dacă nu ați ghicit încă, BeTonic Studio este recomandarea zilei de astăzi!

                       

Un loc micuț, dar cochet, cu multă energie pozitivă, unde te poți bucura de antrenamente personalizate alături de cele mai bune prietene sau chiar alături de familia ta, oferindu-i copilului tău un exemplu perfect pentru a urma un stil de viață cât mai sănătos. La sfârșitul antrenamentului, efortul vă este răsplătit cu o delicioasă salată de fructe cu semințe!

                         

Și ca răsfățul să fie pe deplin, poți merge la un masaj ce îți va încânta simțurile și te vei simți grozav în pielea ta.

Că tot veni vorba de masaj, suntem mândri să vă anunțăm că aici puteți experimenta masajul cu ulei de cocos VivaCoco! În timpul unui masaj, atunci când pielea este unsă cu ulei de cocos, mușchii sunt supuși unei presiuni ușoare, fiind stimulată circulația sângelui și chiar mușchii în sine.  O bună circulație a sângelui contribuie la o mai bună oxigenare a țesuturilor, ajutând astfel și la creșterea ratei de metabolizare. În plus, uleiul de cocos ce pătrunde pielea, o menține moale, netedă și hidratată.

De ce ne place la BeTonic Studio? Pentru că pe lângă antranamentele personalizate și ședințele de masaj extraordinare, veți putea regăsi și servicii de kinetoterapie destinate atât adulților, cât și copiilor.

Principalul scop al ședintelor de kinetoterapie pentru copii este îmbunătățirea abilităților de mișcare ale acestora. Se folosesc diverse metode, cum ar fi: antrenarea mișcării, exercițiul și jocul, dar și echipamente adaptate particularităților fiziologice, psihologice și anatomice ale copiilor. Un bun kinetoterapeut poate avea un rol important în depistarea și remedierea întârzierilor de ordin neurologic și de dezvoltare, a deficientelor asociate auzului și vederii, dar și în leziuni de natura biomecanică, de postură sau sportive.

Beneficiile kinetoterapiei pentru cei mici nu se rezumă doar la rezolvarea unor probleme apărute în dezvoltarea lor, ci constau și în stilul de viață sănătos pe care aceștia și-l vor însuși, urmând un program bine structurat de gimnastică medicală.

Indiferent de momentul zilei în care alegi să mergi, la BeTonic Studio te vei relaxa și te vei încărca cu doza de energie necesară! Garantăm!

Date de contact BeTonic Studio:

Adresa: Iasi, Str. Sf Petru Movila nr.54

Telefon: 0751 456 673

 

1 Comment

Leave a reply