Garanții

Garanția calității

Fiecare produs care intră în stocul uleicocosromania.ro este însoțit de factură și declarație de conformitate a calității produselor în conformitate cu legislația sanitară, sanitar-veterinară, legislația pentru siguranța alimentelor (Legea 150/2004; R.P.E 852/2004/CE) și Sistemul de Management al Calității și Siguranței Alimentare.
De asemenea, toate produsele sunt însoțite de specificațiile producătorului în ceea ce privește indicațiile terapeutice (pentru ce afecțiuni sunt recomandate), modul de administrare, precauții, contraindicații și alte informații asemănătoare.

Garanția returului

Clienții noștri pot returna coletele în 14 zile de la data primirii. Toate coletele părăsesc depozitul nostru în cele mai bune condiții din punct de vedere al ambalării, însă, în cazul în care, din diverse motive, coletul tău este deteriorat în momentul primirii, vom înlocui produsele afectate sau îți vom înapoia în cont contravaloarea comenzii tale, fără nicio problemă!

Garanția integritării coletelor

Fiecare colet este ambalat corespunzator, în funcție de produsele pe care le conține, astfel încât să reziste la condiții diverse de transport, depozitare sau tranzit.
Borcanele sunt ambalate în burete, produsele sunt bine așezate și fixate în colet, iar acolo unde este cazul, oferim extra protecție astfel încât tu să primești comanda exact așa cum pleacă din depozitul nostru: intactă.

Garanția depozitării

Depozitul Uleicocosromania.ro este avizat de catre Autoritatea Nationala Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), și respectă toate normele legale de depozitare/comercializare prevăzute de către aceasta, având autorizația Nr. 2107 din 05.07.2018

Garanția originalității
Fiecare produs din stoc este însoțit de factura în original și provine direct de la producător, asigurându-se astfel originalitatea acestora.