Intrebari Frecvente

Ce este uleiul de cocos?

Uleiul de cocos este un ulei comestibil extras din carnea de nucă de cocos matură. Este ecologic și presat la rece și este minunat pentru gătit, coacere și zeci de nevoi de frumusețe și wellness.

Uleiul de nucă de cocos s-a topit! Pot să îl mai folosesc?

Da! Uleiul de cocos este utilizabil, chiar dacă este topit, atât timp cât este încă în termen de valabilitate.

Cum pot folosi uleiul de nucă de cocos?

Uleiul de nucă de cocos este o grăsime saturată, iar recomandările actuale limitează admisia de grăsimi saturate la cel mult 22 de grame sau 200 de calorii de grăsimi saturate (inclusiv, dar fără a se limita la ulei de nucă de cocos) pentru o persoană care consumă o dietă de 2.000 de calorii pe zi.

Cum pot folosi uleiul de nucă de cocos?

Cum nu poți folosi ulei de nucă de cocos?! Este minunat pentru gătit, coacere și multe alte utilizări. Consultați secțiunea „Blog” pentru mai multă inspirație.

Este uleiul de nucă de cocos bun pentru animale?

Hei, înțelegem … dacă e bun pentru tine, ar trebui să fie suficient de bun și pentru cel mai bun prieten al tău! Dar nu suntem experți și trebuie să verificați întotdeauna cu un veterinar!

Uleiul de nucă de cocos expiră? Ce termen de valabilitate are uleiul de nucă de cocos?

În ambalajul său și depozitat într-un loc răcoros și uscat, uleiul de cocos are un termen de valabilitate de aproximativ 2 ani în medie.

Uleiul de nucă de cocos trebuie refrigerat?

Nu, depozitați-l într-un loc răcoros și uscat departe de lumina directă a soarelui.

Ce înseamnă ulei nerafinat?

Unele mărci își „rafinează” uleiul de nucă de cocos, ceea ce înseamnă că acestea se procesează chimic și înălbesc carnea de nucă de cocos uscată înainte de extragerea uleiului. Noi nu o facem. Uleiul Vita Coco este presat la rece și fără chimicale, ceea ce îl face „nerafinat”.

Așteaptă!Uleiul de cocos este solid sau lichid?

Ambele variante! Uleiul de cocos se solidifică la temperaturi sub 77 grade F (23 grade C).

Cât durează să crească un palmier de nucă de cocos?

Deci, iată ce se întâmplă: puteți avea un palmier plin de fructe în trei ani (yay!) – dar nu va începe să producă nucă de cocos până undeva în jurul celei de-a șasea aniversări (aww!). De fapt, poate dura până la 15 ani pentru ca un palmier să se dezvolte cu adevărat în cocos! Și dacă intenționați să creșteți unul în interior, asigurați-vă că aveți spațiu, deoarece acești copaci pot crește până la 98 de metri înălțime.

Ce nutrienți conține nuca de cocos?

Bogat în proteine, miezul alb al nucii de cocos conține vitamina B, zinc, fosfor și fier.
Multă vreme uleiul de cocos a fost blamat, fiind considerat nesănătos din cauza nivelului mare de grăsimi. Abia recent s-a demonstrat contrariul. Grăsimile din acest ulei sunt foarte bune pentru sănătatea noastră, prin prezența acidului lauric, pe care îl mai găsim doar în laptele de mamă. Este cel care face laptele de mama atât de bine digerabil, protejând organismul de infecții și sprijinind sistemul imunitar.
Uleiul organic, virgin, obținut prin presare manuală este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație. Nu este cazul și uleiului de cocos procesat, hidrogenat.

Serviciu Clienți

Telefon: 0770 155 208
Email: contact@uleicocosromania.ro

Returnezi un produs?

Restituirea sumelor achitate de către Client se va face în termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar în contul bancar furnizat de Client.

Adresa:

SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL

Str. Frumoasa, nr.2, Iași, Județ Iași.