Parteneri

Produsele VivaCoco le găsiți și în locațiile partenerilor noștri.

Plafar Inima Verde

Plafar Inimă Verde S.R.L-D a luat naștere în august 2015 pentru a veni în ajutor oamenilor care doresc să consume și să se trateze cu produse oferite de natura. De asemenea am apreciat faptul că în ultimii ani există tendința de revenire la natură și un stil de viață vegan, bio, sănătos. Pentru că avem la inimă acest mod de viață și ne dorim să îl promovăm suntem convinși că doar așa vom fi în armonie cu întreg universul și vom avea o viață echilibrată.

Locațiile Inima Verde de unde puteți achiziționa Uleiul de cocos VivaCoco:

Magazin Inima Verde Drumul Taberei – Str. Drumul Taberei, nr. 84-86, bl. 417C, Parter, sector 6;
Magazin Inima Verde Malcoci – Str. Malcoci 2B, Centrul Comercial Malcoci, parter, secotr 5;
Magazin Inima Verde 13 Septembrie – Calea 13 Septembrie, nr, 75-79, in incinta Mega Image (vis-a-vis de Catedrala), sector 5.

Rawlicious22

Într-o lume agitată, aflată în continuă mișcare și dezvoltare, în care timpul și atenția la detalii au devenit elemente prețioase, Rawlicious22 creeaza noi povești. Sunt poveștile oamenilor care vor trăi “fericiți și sănătoși până la adânci bătrâneți”.

Rawlicious22 încurajează un stil de viață sănătos, din care sunt nelipsite deserturile naturale și delicioase, care conferă energie și conservă pozitivismul.

Deserturile raw vegane din bucătaria Rawlicious22 nu conțin ingrediente de origine animală, aditivi, potențiatori de aromă, E-uri, conservanți. Sunt create exclusiv din ingrediente ecologice, preparate la rece, pentru a păstra intacte toate enzimele, vitaminele și mineralele.

Locație: Str. Banu Atonache nr. 51, Sector 1, București