despreSpa.ro

despreSpa.ro
martie 7, 2019 Sabina

despreSpa.ro a fost infiintat in anul 2010 din dorinta de a face cunoscute beneficiile terapiilor spa – atat a celor cu specific local, cat si ritualurilor spa din diverse colturi ale lumii, si de a aduce cat mai multi oameni in centrele spa. Am fost foarte atenti cand am selectat partenerii despreSpa.ro pentru ca ne-am droit ca experienta traita de clientii nostri sa fie la cel mai inalt nivel, conform cu asteptarile lor!

Pe despreSpa.ro si in revista noastra, SPA & Wellness Romania, se regasesc mii de articole informative despre spa & wellness. Suntem in contact permanent, din anul 2010, cu toate centrele spa din Romania, cu cei mai apreciati consultanti spa, traineri spa, dar si terapeuti spa si specialisti wellness (yoga, tai chi, pilates, fitness etc.)

Prin asocierea cu Travelle – Wellness Escapes oferim clientilor nostri asupra sejururi si vacante spa & wellness. Pentru persoanele care au ca obiective principale ale vacantei relaxarea si revitalizarea, punem la dispozitie o centralizare a wellness retreat-urilor din tara noastra, iar pentru grupuri, am creat si propriul nostru program wellness – Spaventura

VivaCOCO Ulei

 

0 Comments

Leave a reply