Povestea #2hearts4wheels sau dragostea de călătorie

Povestea #2hearts4wheels sau dragostea de călătorie
aprilie 29, 2020 Sabina

După cum v-ați obișnuit deja, ne place să împărtășim cu voi povești frumoase despre oameni și locuri.

Astăzi vă vom face cunoștință cu Raluca și Eugen, doi oameni cu un suflet extrem de pur  și cu povestea lor care ne-a cucerit din primele secunde.

Citește și Scrisoare către cititori

Pe Raluca, am cunoscut-o la un târg de Crăciun ce a avut loc în București, unde noi încercam să aducem la cunoștința publicului povestea VivaCoco. A venit la standul nostru cu un zâmbet larg și ne-a ascultat povestea și atunci a fost momentul în care ne-am împrietenit. Am găsit un numitor comun: suflete nomade cu dorința de a schimba lumea în bine.

Le poți urmări povestea pe canalul lor de YouTube: https://www.youtube.com/c/2hearts4wheels

Raluca și Eugen au pus bazele unui proiect tare drag echipei noastre, cunoscut în comunitatea online #2hearts4wheels. Povestea lor este de-a dreptul fascinantă și începe cam așa:

” O să încep precum Creangă și o să spun că nu știu alții cum sunt, dar eu… eu la botez, am ales “Mersul Trenurilor” și un pix. Ai mei s-au gândit că am ales cartea și pixul, semn clar că voi face școli multe și voi ajunge un om deștept într-o corporație – cuvânt ce nu exista în vocabularul nostru în ‘80 când m-am născut eu.

Și dacă tot a venit vorba de mine… Eu sunt Eugen și am așteptat 40 de ani ca să împlinesc propria-mi alegere de la botez. De fapt, “Mersul Trenurilor” însemna că îmi place să călătoresc, nu că voi învăța carte multă. Și pixul… probabil că se referea la faptul că voi împărtăși cu voi, din pix, experiența mea de călătorie într-un van (dubă), în Europa, timp de câteva luni de zile.

Și pentru că nu sunt singur în această aventură… mai bine o las pe ea să se introducă: Raluca

Deși al meu tată își dorea să mă fi născut băiat, sunt Raluca, o fată zâmbitoare, cu apucături de băiat ce-i drept, dar ca o rază de soare. Îmi place ca lumea să mă cunoască pentru a-și putea forma propria-i părere asupra-mi…

      

Mă voi strădui să spun ca sunt o ființă empatică și curioasă. Cred în comuniunea omului cu natura și în energii, care este una de fapt.

De mică am lucrat în negoț, apoi nu mi-am mai închipuit viață fără muncă, frumoasă ce-i drept; am avut parte doar de job-uri care mi se potriveau ca o mănușă. Gândul care începuse să mă bată, “să plec în lume” mi se părea așa de grosolan, mintea punându-și 37372 de întrebări…

Și uite-ne aici, eu, cea cu mintea în 7 părți, mereu făcând ceva, împreună cu bărbatul cu care împărtășesc gânduri și experiente de mai bine de un an, în această poveste…

O poveste care se numește #2hearts4wheels și este despre a trăi într-o mașină transformată de noi în căsuța pe roți, prin toată Europa pentru moment dar poate și pe alte continente, cine știe unde ne va duce drumul?!

Raluca, Eugen și Shooby

#2hearts4wheels”

Pe noi ne-a cucerit și suntem siguri că și pe voi!

Unde să mai spunem cât suntem de mândri că uleiul VivaCoco a văzut Europa prin ochii lor și i-a însoțit în această frumoasă aventură!

Le puteți urmări povestea aici:

https://www.2hearts4wheels.com/

Instagram: https://www.instagram.com/2hearts4wheels/

YouTube: https://www.youtube.com/c/2hearts4wheels

Facebook: https://www.facebook.com/2hearts4wheels

 

 

0 Comments

Leave a reply