
Pentru că suntem în Postul Paștelui îți propunem un desert ușor, ieftin, rapid și delicios. Negresa cu ulei de cocos VivaCoco – desertul cu care vei cuceri întreaga familie.
Ingrediente:
- 3 căni de făină
- 2/3 căni de zahăr brut
- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
- 1 praf de copt
- 6 lingurițe pudră de roscove
- 1 lingură de suc de lămâie
- 10 linguri de ulei de cocos VivaCoco Shop
- 2 căni de apă
Mod de preparare:
1. Într-un bol se cerne făina, peste care se adaugă zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și pudra de roscove. Se amestecă bine.
2. Adăugăm uleiul de cocos ( îl încălzim la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pentru a fi lichid), zeama de lămâie și cele 2 căni de apă.
Amestecul este unul vâscos și destul de gros.
3. Tapetăm tava cu hârtie de copt și adăugăm compoziția.
4. În funcție de tava în care puneți compoziția țineți la cuptor între 30 – 50 de minute.
Așteptați să se răcească, iar apoi servește alături de întreaga familie.
0 Comments
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.