Termeni și condiții

Comenzi

Poti comanda produsele noastre online (direct pe pagina de internet), prin email sau telefonic. Comenzile prin telefon se vor prelua de operatorul nostru doar intre orele 9:00 – 18:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare. Iti recomandam comanda online prin metoda „Adauga in cos”. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea sa urmaresti stadiul in care sa afla comanda (ex. in curs de confirmare, in curs de livrare etc).

Comanda online

Produsul pe care vrei sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de Shop. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa introduci urmatoarele date:
Datele personale / Datele de facturare
Adresa de livrare
Metoda de plata
Dupa completarea tutoror datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile paginii www.uleicocosromania.ro.

Comanda ta este incheiata cu succes cand va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii, cu stadiul In curs de confirmare. In momentul procesarii comenzii de catre Uleicocosromania.ro, vei primi un e-mail prin care vei fi informat de noul status al comenzii, denumit Comanda confirmata.

Comanda telefonica

Te rugam sa apelezi numarul de telefon 0770 155 208, un consultant de vanzari Uleicocosromania.ro va prelua comanda ta. Serviciul de call center este disponibil intre orele 9:00 – 18:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare.

Plata

Ai la dispozitie doua metode de plata:
Plata prin transfer bancar.
In cazul platii prin transfer bancar, te rugam sa efectuezi plata numai dupa ce comanda iti va fi confirmata telefonic de un operator Viva Coco/Uleicocos.
Daca ai ales drept metoda de plata transfer bancar, vei primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda ta. In detaliile de plata ale transferului bancar este obligatoriu sa mentionezi numarul comenzii, pentru alocarea corecta a sumei si inregistrarea rapida a platii. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, te rugam sa ne trimiti o confirmare de plata la adresa contact@uleicocosromania.ro , in termen de maximum 24 de ore.

Contul bancar este: IBAN RO94BTRLRONCRT0303723201, deschis la Banca Transilvania. Beneficiarul este SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL.
Livrarea marfii se face dupa creditarea contului nostru cu intreaga suma.
Plata ramburs: achiti comanda in numerar, la livrare.

Livrarea

Pentru comenzi de minimum 140 lei, livrarea este GRATUITA.
Comanda minima este de 35 lei cu TVA inclus.
Costul transportului pentru comenzi cu valori intre 35 si 140 de lei este de 19lei, indiferent de localitatea din aria de acoperire*. (exclusiv pe teritoriul Romaniei).

*Pentru localitățile aflate înafara ariei de acoperire a firmei de curierat, se adaugă 1,1 lei cu TVA inclus/ km.

Exemplu:

  1. Dacă ați comandat produse în valoare de 140 lei, dar destinația dumneavoastră este la 15 km față de aria de acoperire veți achita: 15 km * 1,1 lei = 16,5 Ron (transport)
  2. Dacă ați comandat produse în valoare 80 de lei, iar destinația dumneavoastră este la 15 km față de aria de acoperire veți achita astfel: 19 lei cost de transport + 1,1 *15 km = 35.5 Ron (transport)

Coletul va fi livrat prin curierat rapid. Comenzile primite pana in ora 15:30 se vor livra in ziua lucratoare urmatoare. Pentru comenzile primite dupa ora 16:00 timpul de livrare este de maximum de 48 ore. In cazuri exceptionale produsele vor fi livrate in maximum 3 zile lucratoare (in functie de localitate).

Receptia produselor

La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului. Acesta va intocmi un proces-verbal de constatare, fara costuri pentru tine.
Descrierea si returnarea produselor
Uleicocosromania.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, Uleicocosromania.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Uleicocosromania.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.
In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: SC SANTO TOUR INTERNATIONAL, Str. Bisericii, nr.104A, Sat Lunca Cetățuii,județ Iași.
Daca doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate la Receptia produselor, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta. Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedesigilate si nedeteriorate.Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: SC SANTO TOUR INTERNATIONAL, Str. Bisericii, nr.104A, Sat Lunca Cetățuii,județ Iași.

Restituirea banilor

Restituirea sumelor achitate de catre Client se va face in termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar in contul bancar furnizat de Client.
Viva Coco/Ulei de cocos si SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea eronata a datelor bancare de catre Client.

Despre Noi
Magazinul online uleicocosromania.ro este oferit de SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL, sediu social str. Frumoasa nr.2, Iasi, punct de lucru: Strada Bisericii, nr.104A, Lunca Cetățuii, Județ Iasi, inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J22/1094/18.06.2015, avand cod unic de inregistrare RO34666250.

Punct de lucru depozit: Strada Bisericii nr.104A,  Lunca Cetatuii, jud. Iasi. Livrarea produselor se face numai prin curierat.
Nu avem program de lucru cu clientii la depozit.
Ne poti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin posta la adresa de corespondenta: Strada Bisericii nr.104A,Lunca Cetatuii, jud. Iasi.
Prin e-mail la urmatoarea adresa: contact@uleicocosromania.ro.
Prin telefon la numarul 0770 155 208, intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri, in zilele lucratoare.
In cazul in care doresti sa faci o sesizare sau o reclamatie pentru orice problema in relatia cu Uleicocosromania.ro, o problema pe care call center-ul nostru intarzie sa o rezolve sau rezolvarea nu este favorabila si doresti sa te adresezi unei alte persoane care sa urmareasca solicitarea ta, te rugam sa ne scrii pe adresa contact@uleicocosromania.ro.
Uleicocosromania.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Politica de confidentialitate

Uleicocosromania.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Uleicocosromania.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Uleicocosromania.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Uleicocosromania.ro iti vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului Uleicocosromania.ro. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul sau alertele Uleicocosromania.ro, va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date personale.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul tau expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Limitarea responsabilitatii

SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, SC SANTO TOUT INTERNATIONAL SRL nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

Proprietatea Intelectuala

Continutul, designul Uleicososromania.ro si orice alt material avand legatura cu acesta trimis catre tine prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse, precum si orice alte materiale) apartin SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa prealabila din partea SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul Uleicososromania.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, trebuie sa te inregistrezi ca utilizator. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Uleicososromania.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL.
Intrucat Termenii si Conditiile pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile Uleicososromania.ro

Daca folosesti acest site, esti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator.
Uleicososromania.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Uleicososromania.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata conform cotelor in vigoare la data facturarii pentru produsul respectiv).
Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Uleicososromania.ro isi rezerva dreptul de a nu permite publicarea acestui tip de continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Uleicososromania.ro, transmiti, in afara cazurilor in care SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.
SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Uleicososromania.ro, cedezi dreptul catre SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL de a folosi numele tau in relatie cu materialele postate; garantezi ca detii sau controlezi intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postezi; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si a altor forme de continut din partea utilizatorilor, ale Uleicososromania.ro.
Uleicososromania.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. Uleicososromania.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Uleicososromania.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Forta Majora

Uleicososromania.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Uleicososromania.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Uleicososromania.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Uleicososromania.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Uleicososromania.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitatea

Uleicososromania.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa si/sau a colaboratorilor sai. Prin utilizarea Uleicososromania.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL prin intermediul Uleicososromania.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane aplicabile. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, la sediul SC SANTO TOUR INTERNATIONAL SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Iasi.
Prezentarea ofertei
Uleidecososromania.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand orice modificari asupra preturilor si informatiilor despre produsele prezente pe site-ul Uleicososromania.ro, fara o instiintare prealabila. Informatiile despre produsele prezente pe site-ul Uleicososromania.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Uleicososromania.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.