4 beneficii ale uleiului de cocos

4 beneficii ale uleiului de cocos
iulie 1, 2018 Sabina

ŢINE COLESTEROLUL SUB CONTROL.

Un studiu efectuat în 2011 a demonstrat că femeile care consumă ulei de cocos au un nivel mai ridicat al colesterolului bun, chiar şi atunci când erau luate în calcul variabile precum vârsta sau numărul de calorii consumate.

ÎMPIEDICĂ FORMAREA „COLĂCEILOR”.

După cum ştii, grăsimea care se depune în zona abdomenului e cea mai periculoasă, fiind de obicei asociată cu boli de inimă sau diabet.
S-a demonstrat astfel că femeile cu probleme în zona abdomenului care au inclus în dieta lor uleiul de cocos, au redus semnificativ stratul inestetic şi nesănătos de grăsime, în comparaţie cu cele care nu şi-au schimbat dieta sau au folosit ulei de soia.

AJUTĂ LA O ASIMILARE MAI BUNĂ A NUTRIENŢILOR.

Combinarea uleiului de cocos cu roşii sau alte legume care au culoarea roşu-oranj te-ar putea ajuta la absorbţia carotenoizilor, o sursă excelentă de vitamina A, care te protejează împotriva radicalilor liberi şi ajută la buna funcţionare a sistemului imunitar, dar şi a celui reproducător.

ARE PROPRIETĂŢI ANTIINFLAMATORII.

Un studiu efectuat în anul 2010 a descoperit că uleiul de cocos are un efect antiinflamator chiar şi în cazurile acute sau cronice ale inflamării, acţionând la fel de eficient ca şi analgezicele. Pentru studiu a fost folosit uleiul virgin de cocos, deci folosirea unei alte forme a acestui ulei s-ar putea dovedi ineficientă.

0 Comments

Leave a reply