4 variante de scrub natural pentru corp cu ulei de cocos

4 variante de scrub natural pentru corp cu ulei de cocos
iulie 1, 2018 Sabina

Scrub natural din fulgi de cocos

Poti sa pregatesti singura acasa un scrub absolut natural si cu proprietati extraordinare de hidratare daca pasezi cateva minute cu blenderul cateva linguri de fulgi de cocos (hidratati in prealabil in apa incalzita la 40 de grade). Compozitia rezultata are tendinta de a se separa in ulei de cocos si crema,dar tu o vei folosi imediat dupa preparare sau se poate pastra la frigider 1-2 zile, daca nu o folosesti pe toata odata.

Scrub cu ulei de cocos si zat de cafea

O alta varianta de scrub natural poti sa obtii daca amesteci cateva linguri de zat de cafea cu o lingura de ulei de cocos. Pasta obtinuta se foloseste dupa un dus cald si are pe de o parte rolul de a indeparta celulele moarte, dar si capacitate hidratanta provenind atat de la uleiul de cocos cat si de la boabele de cafea.

Scrub pentru corp cu fulgi de ovaz si ulei de cocos

O a treia varianta de scrub combina o lingura de ulei de cocos cu doua de fulgi de ovaz si trei linguri de apa. Si aceasta are efecte hidratante duble, atat gratie uleiului de cocos cat si fulgilor de ovaz.

Scrub anticelulitic cu ulei de cocos si zahar brun

Uleiul de cocos si zaharul brun te pot ajuta sa scapi de celulita. Combinand doua linguri de zahar brun si doua linguri de ulei de cocos caldut obtii un scrub pe care il poti folosi cu succes pentru exfoliere. Miscarile trebuie sa fie blande, pentru a nu leza pielea, insa suficient de ferme pentru a indeparta celulele moarte. Pielea va capata un aspect mai neted, iar, in timp, neplacutul aspect de coaja de portocala va fi vizibil diminuat.

0 Comments

Leave a reply