6 motive pentru a folosi uleiul de nucă de cocos pe vreme răcoroasă

6 motive pentru a folosi uleiul de nucă de cocos pe vreme răcoroasă
octombrie 10, 2019 Sabina

Uleiul de cocos are atât de multe beneficii pentru corpul nostru, iar cum vremea se răcește, acesta devine un must have în fiecare casa.  Uleiul de cocos este foarte benefic deoarece hidratează și echilibrează umiditatea naturală a corpului, furnizează nutrienți uimitori și chiar ajută la digestie și stimulează metabolismul.

Fiind folosit de mii de ani, uleiul de cocos este extrem de versatil, încât poate fi folosit pe piele, păr, buze, dinți și în multe alte moduri diferite. Uleiul de cocos poate înlocui cu ușurință o mână de produse pe care le utilizăm zilnic pentru hidratare.

Atunci când temperaturile încep să scadă și să creeze pielii probleme este un moment oportun să te asiguri că ai la îndemână ulei de cocos. Ca să nu mai spunem că miroase și a vară, ceea ce e un motiv în plus să vă facă să vă simțiți și mai bine.

Iată 6 motive pentru a folosi uleiul de cocos pe vreme răcoroasă

  1. Folosiți-l zilnic pentru o piele hidratată și sănătoasă.

Vremea rea contribuie la uscarea pielii, uneori ducând și la senzația de mâncărime. Dacă vă confruntați cu această problemă, uleiul de cocos poate fi soluția cea mai la îndemână. Uleiul de cocos este hidratant, penetrând adânc stratul pielii și nu rămâne la suprafață, cum se întâmpla în cazul multor loțiuni.

Pielea uscată  din anumite zone ale corpului poate fi cauzată și stările de răceală și gripă, frecvente în sezonul rece. O astfel de zonă este chiar cea din jurul nasului. Unul dintre clienții noștri chiar ne-a mărturisit : ” Recent am fost răcită, iar uleiul de cocos m-a ajutat foarte mult în zonele uscate ale nasului, unde țesutul pielii s-a deshidratat pentru că mi-am suflat nasul constant”.  Iată încă un motiv în plus să vă asigurați că aveți ulei de cocos la îndemână.

Indiferent de ce perioadă a anului vorbim, întotdeauna ne dorim să avem o piele radiantă. Antioxidanții din uleiul de cocos ajută pielea să se mențină sănătoasă, protejând-o împotriva fisurilor sau a ridurilor.

  1. Păstrați-vă buzele hidratate.

Vremea rece aduce cu sine și buze crăpate, uscate – ce provoacă uneori chiar și durere sau usturimi. Multe balsamuri de buze te fac să te simți că ai nevoie constant să aplici din ce în ce mai mult. Nu este însă cazul uleiului de cocos! Uleiul de cocos hidratează oferind o barieră de protecție buzelor!

  1. Pielea picioarelor se usucă și crapă

Nu doar mâinile pot suferi în sezonul rece ci și … picioarele. De la frig acestea se pot usca și crăpa. Masajul picioarelor cu ulei de cocos ajută la menținerea pielii hidratată.

  1. Folosește uleiul de cocos ca balsam de hidratare a părului

Când vremea devine rece, părul poate fi uscat și fragil din cauza temperaturilor scăzute și a vântului. Uleiul de cocos poate restabili umiditatea părului, ajutând la întărirea firului de păr. Fie puteți să vă aplicați o mască de păr peste noapte sau cu o oră înainte de a vă spăla pe păr.

Descoperă în acest articol ce mască de păr cu ulei de cocos ți se potrivește: Încearcă și tu cele mai bune măști de păr cu ulei de cocos

  1. Menține unghiile și cuticulele sănătoase

Folosim mâinile în mod constant și uneori în condiții dure de mediu, iar astfel unghiile și cuticulele au de suferit.  Aplică zilnic ulei de cocos pe cuticule și menține umiditatea necesară pentru a fi hidratate. Unghia va fi astfel  și ea mai strălucitoare, mai sănătoasă și mai puternică.

  1. Epilatul perfect

Dacă folosești lama pentru a te epila, pe timp de iarnă, când pielea este uscată, acest proces devine uneori neplăcut.  Dacă veți aplica ulei de cocos, veți constata că aparatul de ras va aluneca foarte ușor peste ulei, iar pielea va fi incredibil de moale și hidratată tot restul zilei.

Dincolo de parfumul său amețitor, uleiul de cocos este foarte eficient în ceea ce privește iritațiile după epilare. El se absoarbe foarte repede în piele, o lasă fină și hidratată și, datorită acțiunii sale antibacteriene, previne orice posibilă iritație.

VivaCoco este ceea ce ai nevoie pentru ca pielea ta să fie hidratată chiar și pe timpul răcoros. Simte-te frumoasă în pielea ta, indiferent de vreme!

https://www.youtube.com/watch?v=O1QlgYPsnc0

Poți achiziționa uleiul de cocos VivaCoco de aici: Shop

 

 

0 Comments

Leave a reply