Reteta raw vegana pentru bomboane Raffaello cu cocos si miez de migdale. Delicioase e putin spus! Si va vine sa credeti ca sunt gata in doar 10 minute?!
Porții: 15+ bomboane Raffaello raw
Ingrediente
- 5 Linguri ulei de cocos VivaCoco (topit)
- cana de fulgi de cocos, pentru crema + 4 Linguri fulgi de cocos pentru decor
- 15 migdale crude (de preferat din acelea decojite)
- 2-3 Linguri de indulcitor sirop (eu am folosit miere, dar puteti sa folositi agave)
- 1 lingurita esenta de vanilie
Instructiuni:
- Amesteca uleiul de cocos cu fulgii, indulcitorul si vanilia.
- Lasa amestecul la frigider sa se intareasca, cel putin 30 de minute.
- Pune cele 4 linguri de fulgi de cocos intr-o farfurie separata.
- Fa bilutele. Ar trebui sa se modeleze usor. Foloseste aprox. 1 lingurita de crema la o bomboana Raffaello. Nu uita sa pui o migdala in centrul fiecarei bomboane si sa le tavalesti apoi prin fulgi de cocos.
- Baga-le la frigider cateva minute inainte de a le manca. Poti sa le mananci si pe loc daca nu mai ai rabdare! Noi asa am facut cu prima serie! Oups
Fara pic de modestie, ne laudam si va zicem sincer: bomboanele astea sunt divine!!! Gustul si textura sunt in proportie de 90% identice cu cele de la originalele bomboane Raffaello. Singura diferenta este la textura unde nu mai apare si invelisul acela de napolitana Se fac atat de usor si nu aveti nicio scuza ca sa nu va duceti sa le preparati chiar acum. Asteptam cu interes comentariile voastre. Speram sa va placa!
Author: Ruxandra Micu
Rețetă preluată de pe gourmandelle.com
Categories:100% raw, despre uleiul de cocos, extra virgin, retete cu ulei cocos, ulei cocos, ulei cocos extravirgin, ulei cocos online, ulei de cocos
0 Comments
0 Likes
0 Comments
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.