Cum este benefic uleiul de cocos pentru gravide?

Cum este benefic uleiul de cocos pentru gravide?
ianuarie 14, 2019 Sabina

Trebuie să aveți deja o listă lungă cu lucruri pe care aveți voie să le faceți sau nu în timpul sarcinii. Familia și prietenii dumneavoastră ar fi trebuit să vă fi ajutat să pregătiți această listă și cineva trebuie să fi menționat, de asemenea, despre beneficiile uleiului de nucă de cocos în sarcină.

Trebuie să vă fi spus să folosiți ulei de nucă de cocos, atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Dar pentru ce este bun uleiul de cocos în sarcină, oare?

Uleiul de cocos intern

În mod obișnuit, alimentele considerate super-alimente în sarcină sunt cele care oferă elemente nutritive care contribuie direct la creșterea, dezvoltarea și bunăstarea copilului dumneavoastră încă nenăscut. Aceste alimente includ, printre altele, ouă, lapte, fasole, legume, broccoli, carne de vită, fructe de pădure, brânză pasteurizată, somon, iaurt și ulei de nucă de cocos.

Nuca de cocos se dezvoltă rapid ca o alegere populară pentru mamele însărcinate. Uleiul de cocos și laptele sunt foarte benefice pentru femeile însărcinate și care alăptează. Iată de ce:

Utilizarea uleiului de cocos în trimestrul al treilea reduce mortalitatea perinatală cu mai mult de 50%.

Uleiul de cocos are proprietăți puternice anti-virale și anti-fungice. Prin urmare, este eficient în prevenirea răcelilor, a gripei și a altor infecții virale. În timpul sarcinii, aceasta ar putea fi o protecție importantă pentru dumneavoastră, deoarece sarcina provoacă căderea sistemului imunitar, făcându-vă susceptibil la diferite boli.

Cu uleiul de nucă de cocos, puteți reduce la minimum aportul de medicamente fără prescripție medicală, care au un efect advers asupra dumneavoastră și a copilului în creștere.

Uleiul de nucă de cocos pentru piele

Uleiul de cocos este de asemenea eficient atunci când este utilizat local. Este un hidratant natural care împiedică efectele nocive ale hidratantelor pe bază de substanțe chimice. Acesta ajută la atenuarea și prevenirea vergeturilor din zonele de risc precum sâni, coapse, fese sau abdomen.

Indiferent dacă doriți să utilizați ulei de nucă de cocos pentru aplicare sau consum local, femeile însărcinate ar trebui să opteze întotdeauna pentru uleiul de nucă de cocos extra virgin. Acesta este natural și nu este tratat chimic și, prin urmare, absolut sigur în timpul sarcinii.

Sarcina poate lăsa vergeturi adânci în mai multe zone ale corpului. Semnele de întindere a pielii apar datorită întinderii acesteia și a mușchilor subiacenți pentru a se adapta copilului în creștere. Aplicarea topică a uleiului de nucă de cocos în timpul sarcinii poate preveni formarea vergeturilor, deoarece uleiul hidratează pielea și îmbunătățește elasticitatea acesteia.

Cea mai bună parte este că puteți continua să folosiți ulei de nucă de cocos chiar și după naștere. Uleiul de nuca de cocos este, de asemenea, un ulei excelent de masaj pentru bebeluși. Elementele nutritive penetrează pielea bebelușului pentru a-l ajuta să-și dezvolte mușchii și oasele puternice.

Găsiți ulei de cocos 100% natural presat la rece aici: Shop

Articol preluat de pe babystem.ro

0 Comments

Leave a reply