
Uleiul de cocos este un ulei stabil care nu se descompune ușor la temperaturi ridicate la fel cum fac celelalte tipuri de uleiuri. Are proprietăți nutriționale uimitoare și este perfect pentru gătirea ouălelor, cartofilor prăjiți, produselor de patiserie și a oricărui alt aliment doriți.
1.Uleiul de cocos este un ingredient ce ar trebui să existe în orice bucătărie. Este perfect pentru copt, pentru prăjituri și poate la fel de bine să înlocuiască și untul.
2.Adaugă-l în mâncărurile preparate de tine zilnic sau în smothie-uri și vei beneficia de un plus de energie.
3.Poți, de asemenea, să îl adaugi în cafea pentru a crea o cremă de cafea de casă.
4.Poți face maioneză de casă, mult mai sănătoasă!
5.Îți poți curăța ustensilele de bucătărie cu el.
6.Conținutul ridicat de acid lauric mărește metabolismul atunci când este utilizat în mâncăruri.
7.Poți face gustări sănătoase pentru copilul tău, precum drajeuri cu cocos!
8.Adaugă-l în smothie-uri și beneficiezi de un plus de energie.
9.Amestecă o linguriță de ulei de cocos cu o linguriță de semințe de chia și creează-ți propriul energizant natural.
10.Poate fi folosit pentru a înlocui uleiurle vegetale în gătit.
11.Poți încerca să faci granola cu nucă de cocos.
12.Bomboane făcute în casă pe care copiii tăi le vor adora.
13.Fă o cremă de cocos și îi oferi creierului tău doza necesară de substanțe nutritive.
0 Comments
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.