Ahhh, weekend – acea perioadă a săptămânii în care mâncăm orice – și apoi regretăm! Daaar … nu și dacă vei încerca acest desert!
Bine, poate că a fost puțin exagerat; acest desert nu este un remediu pentru toate problemele. Dar, un lucru este cert – o să vă simțiți bine atunci când îl veți mânca! Ingredientele ușoare și sănătoase fac acestă mini-plăcintă de dovleac adorabilă! În acest fel, vă puteți simți un pic mai puțin vinovat atunci când vă veți răsfăța cu o felie sau două (sau doisprezece – nu vă faceți griji, nu vom spune nimănui)!
PENTRU CRUSTĂ:
- 2 cești de făină de migdale
- 1 ou
- 2 linguri de sirop de arțar
- 2 linguri ulei de nucă de cocos VivaCoco
- 1 vârf de cuțit de sare
PENTRU UMPLUTURĂ:
- ¼ ceașcă de lapte de cocos
- ½ ceașcă de piure de dovleac organic
- ½ ceașcă de zahăr de nucă de cocos
- 2 ouă
- ½ linguriță de scorțișoară
- ½ linguriță de condiment de dovleac
- vârf de cuțit de sare
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade C.
Cu ajutorul unui mixer, se amestecă împreună ingredientele de crustă până se formează un aluat. Așezați o mică bucată de aluat într-o formă de brioșă unsă, presând până când se formează un strat uniform în jurul părții inferioare și laterale a fiecărei cavități. Repetați până când ați consumat tot aluatul.
Într-un vas cu ajutorul mixerului, amestecați ingredientele de umplutură până când sunt netezite. Se toarnă amestecul în fiecare formă de brioșă și se pune în cuptor.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când placintele sunt coapte (în funcție și de cuptorul dumneavoastră). După ce sunt gata, bagați-le la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Serviți cu frișcă de nucă de cocos!
0 Comments
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.