Principalele beneficii ale uleiului de cocos

Principalele beneficii ale uleiului de cocos
iulie 1, 2018 Sabina

Uleiul de cocos ajută în prevenirea și tratarea infecțiilor urinare,deoarece are proprietăți antibiotice.

Uleiul de cocos îmbunătățește sistemul imunitar.
Acidul lauric (monolaurină) care se găsește în acest ulei creează un mediu ostil pentru viruși și bacterii, ajutând organismul nostru să lupte cu bacteriile rele. Așadar, când sunteți răciți, puteți include 1-2 lingurițe de ulei de cocos în dietă ca să vă ajute să vă recuperați mai repede.

Îmbunătățește procesele de digestie și absorbție.
Corpul nostru are nevoie de grăsimi sănătoase pentru a absorbi anumite vitamine și minerale (precum vitamina A, D, calciu sau magneziu).

Uleiul de cocos ne ajută în lupta împotriva eczemelor, dermatitelor sau a mătreței.

Previne problemele cardiace. – Grăsimile sănătoase din uleiul de cocos scad colesterolul rău (LDL) și îl cresc pe cel bun (HDL).

Îmbunătățește memoria și funcțiile cognitive.

Conferă energie și sporește rezistența.

Mulți atleți includ ulei de cocos într-un shake înainte de un maraton sau în timpul antrenamentelor de lungă durată.

Ajută în combaterea și prevenirea infecțiilor gingivale și problemelor dentare,pentru că are proprietăți antibacteriale și antifungale.

Ulei de cocos ajută în creșterea masei musculare.
Mulți sportivi includ una sau două lingurițe într-un shake proteic. Sunt multe produse care conțin și acizii grași care se regăsesc în uleiul de cocos, însă pot conține forme procesate ale acestor acizi. Astfel, este mai bine să vă asigurați acizii grași direct de la sursă, nu din shake-uri și pudre.

#uleicocos #uleicocosromania #vivacoco#vivacocoromania #uleicocospresatlarece#beneficiiuleicocos #uleidecocosraw #health

0 Comments

Leave a reply