Iata tot ce trebuie sa stii despre miracolul din bucatarie – ulei de cocos, de la utilizari neasteptate, la beneficii pentru sanatate.
Ulei de cocos – Utilizari in bucatarie:
1.Ulei de cocos – bun pentu gatit
Este o grasime excelenta pentru gatit datorita faptului ca structura sa ramane intacta cand se incinge. Nu produce substante periculoase precum alte uleiuri de gatit.
2. Inlocuitor al untului
Inlocuieste untul in retetele de prajituri cu ulei de cocos. Schimbarea este benefica atat pentru cei care sunt adeptii stilului vegan, cat si pentru cei care vor sa reduca nivelul colesterolului.
Uleiul de cocos mai poate fi folosit si la sandwich-uri, in cafea sau in smoothie-uri pentru un plus de savoare si de grasimi sanatoase.
3.Ulei de cocos – extraordinar pentru vegani
Uleiul de cocos este un ingredient cheie in dietele vegane datorita faptului ca se solidifica la temperatura camerei si ofera o textura si un gust extraordinar.
4. Foloseste-l pentru a face ciocolata
Amesteca trei parti egale de cacao, miere si ulei de cocos pentru un sos de ciocolata delicios. Daca vrei poti baga compozitia la frigider astfel incat sa mananci o ciocolata de casa absolut delicioasa.
5. Fursecuri raw vegan
Daca vreti ceva bun care se prepara rapid, fara coacere, iata o reteta delicioasa de fursecuri raw vegan. Amesteca o ceasca de unt de arahide, cu un sfert de ceasca de ulei de cocos, pudra de cacao (dupa gust). Tine la frigider 30 de minute, apoi bucura-te de delicatese.
#beneficiiuleidecocos #uleidecocosromania#uleicocos #follow #vivacoco #vivacocoromania#uleicocosvivacoco
0 Comments
Leave a reply
You must be logged in to post a comment.