Uleiul de cocos – demachiantul ideal de sănătos

Uleiul de cocos – demachiantul ideal de sănătos
mai 14, 2019 Sabina

Dacă ești în căutarea unui alt mod de utilizare a uleiului de nucă de cocos, acest articol este pentru tine! Află cum poți îndepărta machiajul folosind doar ulei de nucă de cocos.

Uleiul de nucă de cocos este mai ieftin decât șervețelele demachiante, funcționează mai bine ca acestea și miroase ca și cum ai fi într-o vacanță tropicală. De când am început să utilizez ulei de nucă de cocos pentru a-mi îndepărta machiajul, pielea mea a devenit mai hidratată, iar ridurile din jurul ochilor sunt mai puțin vizibile. Merită să menționez că am observat și faptul că genele mele sunt mai sănătoase și mai dese. În momentul în care foloseam altă metodă de demachiere și necesită să insist cu procesul de curățare, genele mele erau mai scurte, mai fragile și cădeau mult mai ușor.  Uleiul de nucă de cocos îmi șterge cu ușurință rimelul (chiar și cel waterproof!!!), fără a fi nevoie să insist și apelez la mișcări aspre. Acum genele mele sunt hidratate și luminoase!

Sunteți pregătiți să-l încercați? M-am gândit eu!

Poți utiliza pentru demachiere, același ulei de cocos pe care îl ai și în bucătărie. Îți recomandăm uleiul de cocos extra-virgin, brut nerafinat, presat la rece. Îl poți găsi aici.

Pasul 1:  Luați o cantitate mică de ulei de cocos din borcan și aplicați-o pe discheta demachiantă.

Pasul 2: Închideți ochii și începeți să ștergeți cu mișcări circulare  peste pleoape și gene și în jurul ochiului. Veți vedea cum fondul de ten și fardurile aplicate se șterg imediat. La fel și în cazul rimelului – imediat va dispărea de pe gene.

Pasul 3: Ștergeți cu mișcări circulare și pe restul feței pentru a îndepărta machiajul.

Pasul 4: Cu o dischetă demachiantă tamponați ușor tenul pentru a șterge excesul de ulei de cocos (iese foarte ușor și nu necesită frecarea pielii), apoi clătiți cu apă caldă. Și voila! Acum tenul nostru este curat!

Imediat îți vei simți pielea delicată și hidratată. Folosește-l zilnic timp de o lună și vei observa și restul beneficiilor (riduri mai puțin vizibile, ten mai luminos).

 

 

0 Comments

Leave a reply