Uleiul de cocos poate face realmente orice

Uleiul de cocos poate face realmente orice
iulie 1, 2018 Sabina

Lena Dunham spune ca “Uleiul de cocos poate face realmente orice. Este un fel de James Franco al uleiurilor”. Acelea dintre voi care l-au folosit deja in preparate sau in anumite tratamente cosmetice pot confirma asta. Noi insa venim si cu cateva idei noi pentru folosirea lui!

Uleiul de cocos: demachiantul perfect
Economiseste banii pe care ii investestesti in produsele speciale de indepartare a machiajului. Uleiul de cocos este optiunea naturala pentru demachierea tenului.

Cum procedezi: Aplica cu degetul putin ulei pe zonele pe care vrei sa le cureti. Apoi sterge-le folosind fie o discheta demachianta, fie putina apa calduta. Este un demachiant mai puternic decat iti imaginezi… Sterge chiar si mascara waterproof!

Exceptii: Daca ai tenul gras sau mixt, nu folosi pe zonele cu probleme ulei ca demachiant. Ai nevoie de produse speciale, care sa nu incarce porii.

Alternativa la-ndemana: Ti s-a terminat crema de ochi si n-ai bagat de seama la timp? O poti inlocui pentru cateva seri, pana iti cumperi alta, cu acelasi produs-minune. Hidrateaza foarte bine zona sensibila din jurul ochilor si minimizeaza orice linie fina pe care o ai.

0 Comments

Leave a reply