Utilizări surprinzătoare pentru uleiul de cocos

Utilizări surprinzătoare pentru uleiul de cocos
iulie 1, 2018 Sabina

Iată câteva utilizări surprinzătoare pentru uleiul de cocos

Aplică ulei de cocos pe piele înainte de plajă
Uleiul de cocos are proprietatea de a bloca razele novice ale soarelui, dar lasă pielea să fabrice vitamina D.

Calmează arsurile solare și regenerează pielea
După o zi la plajă, nu mai folosi cosmetice sintetice pentru a calma arsurile solare. Folosește ulei de cocos și vei vedea că pielea ta se reface mult mai repede, în câteva ore.

Masează pielea cu uleiul de cocos după epilare
Indiferent de tipul de piele, că este mai sensibilă sau mai rezistentă, după epilare, masează zonele iritate cu ulei de cocos. Vei scăpa de usturime și pielea se va simți excelent, va fi mai fină și mai catifelată.

Lustruiește orice obiect din piele naturală
Pantofii, poșetele, portfardul sau portmoneul din piele naturală vor căpăta un luciu deosebit dacă le lustruiești cu ulei de cocos.

Șervețele demachiante
Fă o soluție cu ulei de cocos și apă distilată caldă și înmoaie în ea șervețele albe și fine din bumbac. Pune șervețelele umede într-o cutie cu capac și folosește-le să te demachezi. Când se murdăresc, este suficient să le speli și să le înmoi din nou în ulei de cocos.

Balsam pentru păr
Masează șuvițele de păr, mai ales spre vârfuri, cu ulei de cocos. Acoperă capul cu un prosop de bumbac și așteaptă câteva ore înainte de a te spăla. După ce repeți acest tratament de câteva ori vei vedea că ai un păr mai strălucitor și mai fin.

#beneficiiuleidecocos #uleidecocos#uleidecocosromania #follow #vivacoco#vivacocoromania #uleidecocosvivacoco

0 Comments

Leave a reply