De ce nu trebuie să îți lipsească uleiul de cocos din casă?

De ce nu trebuie să îți lipsească uleiul de cocos din casă?
martie 16, 2020 Sabina

De ce uleiul de cocos? Dacă n-ai investit încă într-un borcan cu ulei de cocos, îți sugerăm să-l folosești, atât la gătit, cât și pentru îngrijirea corpului. Face minuni! Îți garantăm!

Uleiul de cocos este una din vedetele momentului, atât la gătit, cât și când vine vorba de îngrijirea corpului. Și este foarte ieftin raportat la multitudinea utilizărilor!

Descoperă aroma tropicală a uleiului de cocos VivaCoco Ulei cocos Viva Coco 250 ml

Dacă nu l-ai încercat încă, trebuie să știi că la temperatura camerei este solid, iar dacă îl iei în mână sau îl ții la o temperatură mai mare devine lichid.

Iată cum îl poți folosi în casă:

Ca ulei de gătit

Probabil ai dat de multe rețete care menționează uleiul de cocos în lista de ingrediente. Ei bine, asta pentru că uleiul de cocos este un înlocuitor excelent pentru orice alt ulei de gătit, care vine cu o aromă suplimentară de cocos – este excelent, așadar, pentru deserturi. Consistența lui solidă îl recomandă și ca înlocuitor pentru unt.

Iar partea cea mai bună este că uleiul de cocos se descompune la peste 200 de grade Celsius, ceea ce înseamnă ca poate fi folosit pentru prăjire și alte tehnici de gătit ce presupun temperaturi ridicate.

Citește și Legume aromate la cuptor cu ulei de cocos

Ca agent de hidratare

Fie că îl folosești pentru față, mâini, buze sau corp, uleiul de cocos este puternic hidratant. Se absoarbe ușor și lasă în urma o aromă delicioasă de cocos. Cu alte cuvinte, este cea mai ieftină și naturală cremă de corp!

Citește și Cum folosești uleiul de cocos pentru păr și ten?

Ca demachiant

Este suficient să îl întinzi pe față și apoi să te ștergi cu o dischetă demachiantă. Uleiul de cocos acționează perfect.

Citește și Uleiul de cocos – demachiantul ideal de sănătos

Ca tratament anti-acnee

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene care te pot ajuta cu problemele pe care le ai cu tenul. Folosește-l și vei observa diferențe.

Exfoliant pentru corp

Adaugă zahar alb sau zahar brun în uleiul de cocos ca să-ți faci un scrub pentru piele natural și blând în același timp.

Balsam pentru păr

Folosește ulei de cocos pe post de balsam de păr și lasă-l să acționeze 10-20 de minute, după care clătește foarte bine. Rezultatul este un păr foarte moale și strălucitor.

Găsești ulei de cocos extravirgin aici:Ulei cocos Viva Coco 500 ml

0 Comments

Leave a reply