Uleiul de cocos în dormitor

Uleiul de cocos în dormitor
mai 14, 2019 Sabina

Uleiul de nucă de cocos se bucură de foarte multă recunoștință în ultima vreme. De la un produs ideal pentru păr, la un produs ce ajută la scăderea în greutate și luptă împotriva microbilor, utilizările uleiului de cocos sunt nelimitate. Datorită numeroaselor beneficii, uleiul de nucă de cocos a fost numit ”supra-aliment”. Pe lângă toate beneficiile deja cunoscute, astăzi îți vom prezenta și un alt beneficiu de care te poți bucura împreună cu partenerul tău sau partenera ta.

Te întrebi la ce altceva mai putem folosi uleiul de cocos? Ce zici de câteva momente de tandrețe bine meritate? Exact! Acel borcan nevinovat de ulei de cocos poate fi folosit în toate modurile în care îți poți imagina.  Fie că este sub cearceafuri, fie într-o baie caldă sau în fața unui șemineu, uleiul de nucă de cocos  te ajută, astfel încât tu și partenerul să profiți de beneficiile unui lubrifiant natural.

Dar înainte de toate, haideți să stabilim un aspect.  Atunci când achiziționați un ulei de nucă de cocos, asigurați-vă că este 100% natural, extra-virgin, brut nerafinat. Citiți cu atenție eticheta. Singurul ingredient ar trebui să fie pur și simplu uleiul de cocos. Orice alte ingrediente enumerate pe acea etichetă vă poate provoca iritație.

Actul 1: Creșterea libidoului

Înainte să trecem la partea suculentă, știai că putem utiliza uleiul de cocos pentru a ne crește libidoul? Mâncatul sănătos ne face să ne simțim mai bine, iar atunci când ne simțim bine fizic, sexul este și mai plăcut.  Mâncatul sănătos înseamnă reducerea aportului de carbohidrați și introducerea în dietă de grăsimi sănătoase, așa cum este uleiul de cocos. Consumul de 2 -3 uleiuri de cocos extra-virgin presat la rece s-a dovedit a îmbunătăți libidoul.

O echipă de cercetători de la Universitatea St. Thomas[1] a studiat efectul uleiului de nucă de cocos pe 189 de persoane.  110 dintre participanți au consumat 3 linguri de ulei de cocos extra-virgin în fiecare zi, în timp ce restul de 79 au fost cu efect placebo. Din cei 110, 13% au fost activi sexuali pe durata desfășurării studiului.

Uleiul de nucă de cocos conține, de asemenea, antioxidanți care descompun radicalii liberi care duc la scăderea libidoului și la întregul act sexual.  Un libidou scăzut poate fi cauzat și de către o problemă de sănătate cunoscută ca și oboseală suprarenală.

Suprarenalele sunt două glande mici aflate în partea superioară a rinichilor care secretă mai mulți hormoni, printre care cortizolul[2].  Pentru a ne îngriji adecvat, putem consuma alimente bogate în iod, iar un astfel de aliment este uleiul de cocos.

Actul 2:  Masaj tandru cu ulei

Să ne oprim o clipă și să ne imaginăm seara perfectă.  Tocmai te-ai bucurat de o cină incredibilă, lumânările sunt aprinse și sticla de vine este aproape gata. Muzica se aude în surdină și ești doar tu și cu iubitul tău.  Următorul pas este un devilish grin și borcanul de ulei de nucă de cocos.

Încălzește uleiul de nucă de cocos între palme, în timp ce iubitul tău se dezbracă, și apoi poți să începi să îl masezi. Poți să urmărești cum lucește pielea în lumina lumânărilor și apoi  continuați să … OK, nu vom merge mai departe, ci vom reveni cu picioarele pe pământ.  Evident, uleiul de cocos este ideal pentru un masaj. Masajul cu ulei ajută la detensionarea mușchilor.

Ce face uleiul de cocos atât de minunat atunci când este utilizat în timpul masajului este faptul că e comestibil. Dar spre deosebire de alte uleiuri de masă comestibile, uleiul de cocos nu este lipicios, are un gust minunat și miroase extrem de aromat. Alte uleiuri de masaj comestibile pe care le achiziționați de la magazine specializate nu sunt tocmai naturale[3].

Actul 3: Uleiul de cocos – lubrifiant natural

Uleiul de nucă de cocos este de fapt una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de un lubrifiant alternativ, deoarece are calități de hidratare, nu conține aditivi iritanți și este o substanță naturală antimicrobiană.

Multe femei suferă de uscăciune vaginală[4], făcând actul sexual o experiență incomodă sau chiar dureroasă, care lasă adesea ambii parteneri nesatisfăcuți. Uleiul de nucă de cocos contribuie la hidratarea rapidă a pielii și la inducerea umezelii în zonele sensibile, care pot reduce excesul de frecare sau iritație. Este mult mai lubrifiant decât un lubrifiant pe bază de apă și efectul durează mai mult.[5] Proprietățile anti-fungice și anti-bacteriene ale acestui ulei pot de asemenea, să contribuie la protejarea împotriva infecțiilor cu candida[6] și a altor potențiali agenți patogeni.

 

[1] https://www.gmanetwork.com/news/scitech/science/249878/virgin-coco-oil-great-for-sex-and-cholesterol-ust-study/story/

[2] Când suntem supuși stresului, producem și eliberăm cortizol în sânge. Teoria oboselii suprarenale sugerează că expunerea prelungită la stres ar putea duce la “stoarcerea” suprarenalelor, conducând la o concentrație scăzută de cortizol.

[3] http://e-lactancia.org/media/papers/Studies_Raise_Questions_About_Safety_Of_Personal_Lubricants_2012.pdf

[4] https://patents.google.com/patent/US4981686

[5] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0301679X06001289

[6] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1978301916302820

0 Comments

Leave a reply